Palatető felújítás

 Az időjárás viszontagságai és az idő vas foga erősen károsítja a palatetőket. A pala felületén könnyedén megtapad a szennyeződés (por, korom…), mohásodás alakul ki, rosszabb esetben a pala elemek elrepednek. Ezek a károsodások nagymértékben rontják a palatetők nedvesség elleni védelmét. Ezeket a hibaforrásokat minél előbb ki kell javítani. Ahhoz, hogy a tető visszanyerje a nedvesség elleni védőképességét nem kell egyből az óriási költségekkel járó bontásra, vagy tetőfedő anyag cseréjére gondolni. Cégünk sokkal költségkímélőbb tetőfedő anyag cseréje nélküli megoldásokat kínál.

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít!

Az alábbi űrlap kitöltésével, előjegyzi magát az INGYENES személyes felmérésre!. Kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen válaszol minden kérdésére!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Város
Invalid Input
Telefonszám (*)
Invalid Input
Mi iránt érdeklődik? Ha a munka összetettebb, nyugodtan jelöljön több rublikát!
Mikorra gondolta a felmérést? (*)
Please select a date when we should contact you.
Mikorra gondolta a kivitelezést? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ha 48 órán belül nem vesszük fel Önnel a kapcsolatot, kérem jelezze a +36 20 318 44 98 vagy + 36 30 542 13 48 -es telefonszámon! Megértését köszönjük!

Kínált megoldások:

 • A palatető tisztítása magasnyomású mosó használatával, mechanikai úton. Az elmozdult, törött elemek cseréje, pótlása.  A palatető megtisztítása amellett, hogy javítja a nedvesség elleni védelmet, újszerű tető benyomását is kelti.
 • Ha az előző hatást fokozni szeretné, akkor lehetőség van arra, hogy a pala tisztítása után a tetőfelület kapjon egy speciális festékréteget. A palára 2 rétegben hordjuk fel a vízszigetelő festékanyagot, melyre 5 év garanciát vállalunk. Ez a megoldás tovább javítja a nedvesség elleni védelmet és emellett a tető is új arculatot kap. A palatető élettartama tovább növelhető, ha a felületet 5 évente újabb festékréteget viszünk fel.
 • Hosszabb távú megoldást jelent a megtisztított tetőfelület bitumenes zsindellyel való fedése. Ezzel a módszerrel nagyban meghosszabbítható a tetőfedés élettartama. A gyártók óriási szín és mintaválasztékának köszönhetően, hangulatát tekintve, akár a cserépfedéssel is képes felvenni a versenyt.

 

Zsindelyfedés menete:

 1. Anyagbeszerzés, felvonulás
 2. Palafelület tisztítása
 3. Horganyzott lemezprofil elhelyezése a palatető aljára
 4. Kúppalák eltávolítása
 5. Zsindelylemez elhelyezése lángolvasztással a tisztított palafelületre
 6. Páraszellőzők beszerelése (1db/50m2)
 7. Tetőgerinc lezárása
 8. Ablakszegély és felépítmények burkolása
 9. Levonulás, sitt eltakarítása

Zsindelylemez előnyei:

 • Megnöveli a tető élettartamát
 • Gyors és gazdaságos
 • Kivitelezés akár 1-2 nap leforgása alatt
 • Kis fajsúly (kb.5,5kg/m2)
 • A tető megjelenése esztétikus lesz, küllemében nagyban hasonlít a cserépfedésre
 • Színtartó
 • Az ÉMI által bevizsgált termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány előírásainak megfelel.

Referenciáinkból: