Tetőtér beépítés

A tetőtér beépítésével új lakóteret építünk és ezáltal a ház értéke is megnövekszik. A tetőtér beépítéséhez engedélyre van szükség, hiszen a ház használatának jellege megváltozik. Előnye, hogy beépítése kedvezőbb áron kivitelezhető, mint a hozzáépítés vagy bővítés.

A tetőtér beépítésénél magastetőre van szükség. Ideális esetben a ház már magastetővel rendelkezik. Ebben az esetben a ház fedése és szerkezete nem változik, csak a belső munkálatokat kell elvégezni. Ha a ház lapostetővel rendelkezik, a megfelelő szakértelemmel a magastető kivitelezése ebben az esetben is könnyen kivitelezhető. A meglévő épületszerkezetekbe nem kerül nedvesség, hiszen száraz technológiával történik a tetőtér beépítése. Könnyűszerkezetes építési rendszerrel készül.

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít!

Az alábbi űrlap kitöltésével, előjegyzi magát az INGYENES személyes felmérésre!. Kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen válaszol minden kérdésére!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Város
Invalid Input
Telefonszám (*)
Invalid Input
Mi iránt érdeklődik? Ha a munka összetettebb, nyugodtan jelöljön több rublikát!
Mikorra gondolta a felmérést? (*)
Please select a date when we should contact you.
Mikorra gondolta a kivitelezést? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ha 48 órán belül nem vesszük fel Önnel a kapcsolatot, kérem jelezze a +36 20 318 44 98 vagy + 36 30 542 13 48 -es telefonszámon! Megértését köszönjük!

A tetőtér előnye:

  • Kedvező áron kivitelezhető
  • Könnyűszerkezetes: az épület tartószerkezetét nem terheli
  • A víz és hőszigetelési problémák megoldódnak

Referenciáinkból: